Siljan har snart sköljt färdigt och vattennivån fylls på för varje dag så snart börjar vi se båtarna på vattnet igen.

Städdag på Lerön den 5/5 kl 10.00-ca 14.00 med iläggning av bryggor samt inoljning av kyrkbåt och allmän uppfräschning av Lerön, välkomna alla roddare och medlemmar till denna dag.

Upptaktsträffen för kyrkbåtsroddarna genomfördes i onsdags med spinning på Classgym det kom 14 grabbar o 12 tjejer, härligt en kanonbra uppslutning.

Fotbollsplanerna vid/på Parken är snöfria men det dröjer någon dag till innan de har torkat upp så de kan beträdas. Förberedande arbete på planerna kommer att utföras av Sollerö golfklubb enl avtal.

Det har varit översvämning i omklädningsrummen på parken då Nodavas ledningar tryckt upp vatten i källaren, avfuktare är installerad samt besiktning av skada av försäkringsbolaget är genomförd.

Siljanruntplaneringen fortskrider och ett schema med olika arbetspass kommer ut under veckan.

Var en del av det roligaste arrangemanget på Sollerön
Tllsammans är vi starka!

Magnus Birkeholm ordförande Sollerö IF