Rapport från SIF

Premiären med kyrkbåtarna är avklarad, med solsken och nästintill vindstilla samt välfyllda båtar blev det succé med både Jugen Jon och Sophia Magdalena på vattnet.

Småbåtsroddarna har varit iväg på en första tävling till Årungen utanför Oslo där både den svenska och norska junior- och senioreliten var samlad, roddarna representerade sina klubbar i singel samt i olika kombinationer med andra klubbars roddare inför uttagning till nordiska mästerskapen för juniorer. Mycket fina resultat och prestationer av våra roddare så vi hoppas på framtida uppdrag.

Fotbollslagen har klarat av hemmapremiären på parken med välkritade planer, även bortapremiären för tjejlaget är gjord med storspel borta mot Lima med fint passningsspel och fina avslut. Även offsideregeln som är nytt för i år, börjar nu att sätta sig efter tredje matchen. Siljan runt närmar sig och planeringen är på högvarv. De flesta pusselbitarna börjar falla på plats, passen börjar fyllas på men det finns en del pass kvar. Gå in på www.siljanrunt.se/funktionar och anmäl er om ni inte hunnit gjort det.

Tillsammans är vi starka
Magnus Birkeholm ordförande Sollerö IF