Sollerö IF’s yngsta lag körde säsongens första MT-cup i helgen i strålande solsken och med glatt humör! Serielagen har oxå spelat matcher med bra prestationer. Gå in på solleroif.se och klicka på fotboll så kan man se kalender för när alla matcher är. Kom gärna till parken och se matcherna live.

Roddarna har varit i Ryrsjön vid Lilla Edet o tävlat med fina prestationer och tuffa lopp. Elin Lindroth har varit i France o representerat Sverige i JEM med en fin 8:e plats som resultat.
Allt fokus ligger på Siljan Runt som är på lördag och det verkar bli strålande väder enligt prognos. Det finns några funktionärs pass kvar att fylla så: Anmäl ditt intresse till någon i styrelsen eller mejla info@siljanrunt.se.