Siljan Runt har genomförts för 51:a gången med rekordmånga som kom till start, 4 656 st.

Vädret var ett av de bättre och cyklisterna var mycket nöjda med dagen. Det var lite fler punkteringar än vanligt då vägbygget vid Hansjö var sämre än utlovat men utökad serviceberedskap klarade det utmärkt. På grund av det varma vädret var det stor åtgång på vatten och sportdryck och mindre åtgång på korv o kaffe. Ett stort tack för ett fantastiskt bra utfört jobb av alla er funktionärer som var med och hjälpte till.

På tisdag kommer en utvärdering av årets lopp att påbörjas i Siljanruntkommittén med fortsättning under juni, med alla ansvariga inom respektive område.
För att kunna möta alla cyklisters krav och förväntningar kommer Sollerö IF anställa Mäjt Iversen som kanslichef med huvudfokus på Siljan Runt. Arbetet kommer även innefatta utveckling av Sollerö IF med tillhörande sektioner och kommittéer.

På fredag kommer Sollerö IF ha en happening kring tjejlagets match med gratis korv i halvlekspaus, kom till parken på fredag!

Roddarna åker på tävling till Farsta den 15-17/6 där det även är uttagningar till juniorlandslaget som står på spel, vi håller tummarna.