I skrivande stund avslutar roddsektionen junior SM i Mölndal. Elin L, Johanna S-T, Jonna P, Maja S-T, Albert B, Isak B åker därifrån med riktigt fina prestationer och med medaljer för alla roddare, i alla olika valörer, 3 guld 1 silver 2 brons 2 fjärdeplatser m m, kanonbra jobbat alla aktiva och ledare, ett extra stort tack till tränarna Jean och Anneli för ert engagemang och delaktighet i framgångarna, Sollerön ekar genom Sverige.

Helgen innan representerade Elin L, Jonna P och Isak B Sverige i JVM i Tjeckien där de satt i dam resp herr 4 sculler och damsingel där hela truppen presterade på personliga rekord samt fick en fantastisk upplevelse och erfarenhet.

Fotbollslagen har kommit igång med träningarna och matcher efter sommaren och gräsmattorna har börjat återhämtat sig efter sommarens fantastiska väder.
Kom och stötta våra lag i resterande matcher under hösten och på MT-cupen som är i september.

Medlemsmötet som vi lovade på årsmötet blir den 2/9 kl 17.00 där vi redovisar arbetet hittills under året samt förslag till nya stadgar som sedan beslutas på ordinarie årsmöte väl mött på mötet .

Tillsammans är vi starka