Tack alla ni som kom på söndagens extra medlemsmöte! Vi informerade om det första halvåret som gått och fikade kaffe och äppelkaka.
Sommarvärmen byts sakta ut mot höstens härliga väder och sprakande färgprakt. Fotbolls- och roddsektionen går in i sista månaden med aktiviteter för denna säsong.
Både serielagen och MT-cupslagen i fotboll har träningar och matcher och sammanlagt ser vi ca 80 fotbollsungdomar på parken varje vecka.

Kyrkbåtsroddarna kör söndagar kl 17.45 på Lerön. Alla är välkomna – både erfarna roddare och nya som vill prova på denna härliga sport!
Småbåtsroddarna slipar formen inför kommande sprint-SM och Baltic cup (landslagsuppdrag) i slutet av september.

Kommande helg händer mycket på parken:

• Lördag 8/9 kl 10-14 anordnar Sollerö IF till förmån för Barncancerfonden Run of Hope. Man anmäler sig på plats eller via länk här på webbplatsen. Anmälningsavgiften 50 kr, 100 kr eller 200 kr går oavkortat till Barncancerfonden. Start vid parken och valfritt att gå, lunka eller löpa elljusspåret eller strandstigen.
  • Söndag 9/9 anordnar Sollerö IF fotboll MT-cupen på Sollerön. Kom och heja fram våra härliga fotbollsungdomar!