Arbetet i Siljan Runtkommittén med att optimera och kvalitetssäkra arrangemanget med avtal, bemanning m m pågår för fullt. En prio är en översyn av depåerna, som pågår runt hela loppet, där vi vill säkra upp med platser som har el samt vatten att tillgå, även säkerheten kring depåerna ses över. Transporterna och hanteringen av material till depåerna ses över och kommer att uppdateras.

Fastighetsgruppen har med hjälp av Taklandslaget besiktat taket på parken och väntar på offert för att tvätta, täta och måla om taket. Ventilation av grunden kommer att installeras, för att skapa ett bättre inneklimat. Dansgolvet kommer att förses med ett sportgolv, för att kunna användas under vintern av våra medlemmar för olika aktiviteter.

Markinköpet från Mora kommun av parkenområdet kommer att genomföras under hösten, likaså inköpet av träningsplanen och grönytan(triangeln) genomförs samtidigt.
Småbåtsroddarna åker till Jönköping på sprint-SM till helgen, som en avslutning på de svenska tävlingarna för året, helgen därpå är sista uppdraget i landslagsdressen för några, då de beger sig till Polen och Baltic-cup, som är en 11-nations tävling.

Fotbollslagen har sista matchhelgen nu till helgen och avslutar träningarna under nästa vecka med föräldramatcher och avslutningsdag på parken.