Roddtävlingen i Farsta var en bra och givande tävling för våra roddare med bra prestationer och resultat. Stort Grattis till Johanna Sahr-Trogen, Elin Lindroth, Jonna Pettersson och Isak Birkeholm som blev uttagna till juniorlandslaget och nordiska mästerskapen 6-8/7 i Danmark, bra kämpat.

Kyrkbåtstävlingarna startade med första deltävlingen på midsommardagen i Siljansnäs, dambåten kom 2:a och herrbåten 3:a, Sollerötävlingen är tisdag 26/6 kl 19.00 och Mora 28/6 19.00, båda dessa arrangerar SIF. Fotbollslagen spelar och tränar febrilt och finslipar formen till kommande helg då de alla åker på cup. Sedan blir det sommaruppehåll tills augusti. Uppföljningen av Siljan runt fortsätter under denna vecka så om ni inte lämnat synpunkter eller tips så kan ni göra det till Mäjt Iversen, ansvariga inom respektive område alt. till någon styrelsemedlem.

Magnus Birkeholm, ordförande SIF