Rapport från SIF

Säsongerna för våra aktiva sektioner börjar dra igång på allvar. De äldre juni-orroddarna har kommit hem från träningslägret under påsklovet och planerar att gå ut på vatten i Leksand under veckan, för att hålla i vattenvanan inför nästa läger i Falkenberg den 27/4-1/5. Under kommande vecka är det även testvecka på roddmaskin på distanserna 2000 m samt 5000 m.

Ungdomsfotbollen håller i med träningen på Prästholmen fram tills våra pla-ner är spelbara. Ett av tjejlagen var på en cup i Malungs fotbollshall under helgen som var, med fyra matcher där tjejerna visade en härlig laganda och fokus på passningsspel, det bådar gott inför kommande säsong.

Styrelsens arbete har kommit igång på ett bra sätt och arbetet med budget för sektionerna är beslutade. Arbetet med stadgarna är påbörjat och planeras att presenteras vid extramötet i augusti. Markköpet av parkenområdet från kom-munen är på gång och ägaren till marken för träningsplanerna är positiv att SIF får förvärva även den.

Fasadförbättring på parken är utförd, en välbehövlig facelift som välkomnar oss samt tillresta cyklister på ett finare sätt.

Planeringen med Siljan Runt pågår för fullt med täta möten och avstämningar, som vi skrivit om tidigare så behövs det hjälp från alla som känner att de vill vara en del av loppet. Det behövs bl.a chaufförer till lastbilar.

Tillsammans är vi starka!

Magnus Birkeholm, ordförande Sollerö IF